[FOTO] Neamț: Copil ÎNECAT în Bistrița. Medicul de la SMURD a izbucnit în LACRIMI

O nouă intervenție tragică pentru pompierii nemțeni astăzi, 24 august. Un copil de 13 ani, din localitatea Oanțu, s-a înecat în timp ce era la scăldat, în zona podului de la Bocancea, comuna Pângăraţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La scurt timp au ajuns și echipajele ISU Neamț care au găsit copilul şi s-a încercat timp de zeci de minute resuscitarea lui. Între timp, pe malul Bistriţei a ajuns şi mama copilului. Femeia a leşinat, iar din păcate manevrele de resuscitare nu au avut rezultatul dorit. Copilul a fost declarat decedat.

Este al doilea deces al unui copil în apele rîurilor din Neamţ în decurs de doar cîteva zile, după cel al minorului de 11 ani înecat în Siret, al cărui trup neînsufleţit a fost găsit în această dimineaţă, chiar de mama lui.

Chiar şi în condiţiile acestei tragedii şi chiar dacă eforturile lor nu au avut rezultatul dorit de această dată este de apreciat intervenţia salvatorilor nemţeni care au făcut tot ce a fost omeneşte posibil pentru a salva viaţa copilului de 13 ani. La final, după declararea decesului, medicul de la SMURD a izbucnit în lacrimi.

sursa text: monitorulneamt.ro
PUBLICITATE