[FOTO] Neamț: Căutat de polițiști. Dacă aveți informații, sunați la „112”

Poliţia municipiului Piatra-Neamț solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui bărbat, bănuit de comiterea infracțiunii de însușirea bunului găsit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Polițiștii nemțeni solicită sprijin de la persoanele care au cunoştinţă despre persoana din imagini, aceasta fiind surprinsă de camerele video ale unei societăți comerciale din Piatra Neamţ.

Din cercetări a rezultat faptul că la data de 26 octombrie, bărbatul şi-ar fi însuşit pe nedrept, documentele uitate pe o bancă de către o persoană vătămată. După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii au constatat că cel bănuit de comiterea faptei este un bărbat de aproximativ 50-55 de ani. Acesta avea asupra sa un rucsac, purta o şapcă neagră, fiind îmbrăcat cu pantaloni negri şi o geacă maro.

În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de însuşirea bunului găsit, însă până în prezent acesta nu a putut fi identificat.

Oricine poate oferi informaţii care pot conduce la identificarea bărbatului din imagini, este rugat să anunţe Poliția municipiului Piatra Neamţ la telefon 0233/207009 sau să apeleze 112 !

Reamintim că fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităților sau celui care l-a pierdut sau a dispune de acel bun ca de al său, constituie infracțiunea de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor și se pedepsește cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau cu amendă.

PUBLICITATE