[FOTO] Neamț: Cadavrul scos din fântână a fost identificat

Cadavrul scos joi, 13 septembrie, dintr-o fântână din comuna Alexandru cel Bun a fost identificat. Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Georgiana Moșu, este vorba despre un bărbat de 60 de ani, din comuna Alexandru cel Bun, declarat dispărut de familie în urmă cu o lună de zile. Identificarea a fost făcută de o soră a victimei.

În momentul anunţării dispariţiei, s-au făcut mai multe căutări în zonă, fiind folosit incusiv și un câine de căutare dar, fiind o perioadă cu inundații în Neamț, nivelul apei era ridicat iar cadavrul nu se putea observa la suprafață și din acest motiv nu a putut fi găsit până aseară.

Reamintim că joi, 13 septembrie, în jurul orei 18:45, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, pentru a interveni într-o misiune de degajare a bărbatului căzut într-o fântână (adâncă de aproximativ 14 metri) .

Conform ISU Neamț, misiunea a avut loc în comuna Alexandru cel Bun, în zona Scăricica. La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospeciala multirisc, o autospecială de descarcerare si o ambulanță SMURD de prim ajutor din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț.

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*