[FOTO] Neamț: Accident rutier la Vaduri. Un șofer se afla sub influența alcoolului

Un acident rutier a avut loc sâmbătă, 18 august, în jurul orei 22:45, pe DN 15, la intrare în localitatea Vaduri, comuna Alexandru cel Bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații, a fost vorba despre un impact între un autoturism (marca BMW) condus de o tânără de 29 de ani, care se deplasa pe direcția Bicaz – Piatra-Neamț, și un autoturism (marca Mercedes) condus de un bărbat.

La fața locului a intervenit un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț care a scos șoferul din autoturismul marca Mercedes și i-a oferit îngrijiri medicale, fără a fi nevoie transportul la spital.

Cercetările sunt în derulare, polițiștii fiind nevoiți să folosească și imaginile de pe camerele de supraveghere pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a accidentului.

Conform martorilor, se pare că autoturismul condus de bărbat ar fi intrat pe DN 15 fără să se asigure.

Polițiștii au testat cu aparatul etilotest pe cei doi conducători auto dar și pasagerul din autoturismul condus de tânără. Doar șoferul de pe autoturismul marca Mercedes se afla sub influența băuturilor alcoolice (0,40 g/l alcool pur în aerul expirat)

PUBLICITATE