[FOTO] NEAMȚ: Accident groaznic. Bilanțul: un mort și trei răniți

ACCTUALIZARE: Neamț: Toate datele din accidentul cu un mort și 4 răniți

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un accident groaznic a avut loc miercuri, 26 septembrie, în jurul orei 20:45, în localitatea Bicazul Ardelean. După un impact între două autoturisme, o persoană a decedat și alte 3 au ajuns în stare gravă la spital.

Conform ISU Neamț, la faţa locului a ajuns, prima dată, un echipaj medical care se deplasa la un alt caz. Când au ajuns la locul intervenției, medicii au constatat că în urma accidentului au rezultat 4 vitime: două persoane aflate în stare de inconştienţă şi alte două persoane (o femeie şi un copil în jur de 7 ani) care au primit asistenţă medicală.

Una dintre persoanele aflate în stare de inconştienţă, un bărbat de 55 de ani, nu a răspuns la manevrele de resuscitare și a fost declarat decedat. Pentru a doua persoană inconştientă s-au efectuat manevrele de resuscitare în autospeciala de terapie intensivă mobilă (ambulanța SMURD).

Toate cele trei victime au fost transportate la spital.

Se pare că vinovat de producerea accidentului este un tânăr de 20 de ani, din Bicazu Ardelean, care conducea un autoturism din direcția Bicaz către Bicaz Chei, iar după o curbă la dreapta, ar fi pătruns pe contrasens, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism (condus de bărbatul care a decedat).

Bărbatul decedat, femeia și copilul erau într-o mașină, iar celălalt bărbat, preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă era în cealaltă mașină, singur.

ACCTUALIZARE: Neamț: Toate datele din accidentul cu un mort și 4 răniți

PUBLICITATE