[FOTO] Neamț: A evitat un accident dar a produs altul

Marţi, 07.08.2018, la ora 18:31, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui accident rutier în localitatea Bodeşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul indicat de apelant s-au deplasat două echipaje de pompieri militari cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ.
Echipajul de descarcerare a asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor la locul evenimentului rutier prin deconectarea bornelor de la acumulatorii auto.

Echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă a acordat îngrijiri medicale la locul evenimetului rutier unui bărbat, în vârstă de 34 de ani.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan, un bărbat de 42 de ani, din Gârcina, care conducea o autoutilitară pe DN 15, din Direcția Târgu-Neamț – Gârcina, nu ar fi păstrat o distanță suficientă față de un alt autoturism care circula în fața sa și care ar fi încetinit. Pentru a evita impactul, bărbatul din Gârcina a pătruns pe contrasens unde a acroșat un alt autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Agapia.

Colegii mei au sancționat contravențional bărbatul din Gârcina, căruia i-au reținut și permisul de conducere. – ne-a declarat Robert Costan

foto: capturi video / Facebook
PUBLICITATE