[FOTO] Neamț: 16 autoturisme noi la I.P.J. Neamț

16 autoturisme marca Dacia Logan au intrat în dotarea I.P.J. Neamț pentru îmbunătățirea modului în care polițiștii nemțeni răspund la solicitările cetățenilor și pentru creșterea gradului de siguranță a polițiștilor la intervenții

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În dotarea Poliţiei nemțene au intrat 16 autospeciale Dacia Logan, achiziţionate în baza programului de înnoire a parcului auto al Inspectoratului General al Poliției Române. Din autospecialele nou intrate în dotarea I.P.J. Neamț două sunt repartizate la Formaţiunile Rutiere iar 14 vor fi utilizate de poliţiştii de ordine publică din cadrul Posturilor de Poliţie comunale.

În cursul anului 2018 au mai fost repartizate structurilor de poliție din cadrul I.P.J. Neamț 10 autospeciale, din care 9 pentru mediul rural și una pentru Biroul Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț. Totodată, în luna octombrie a.c., Centrului de Reținere și Arestare Preventivă a I.P.J. Neamţ i-a fost atribuită o autospecială Dacia Logan, ale cărei specificații tehnice au fost stabilite ținându-se cont de activitatea deosebită pe care o desfășoară.

Întregul efort de îmbunătățire al mobilității Poliției Române are ca beneficiar final cetățenii, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu polițienesc de calitate.

PUBLICITATE