[FOTO] Mitropolitul Teofan, prezent la deschiderea anului şcolar la Colegiul de Informatică

Elevii Colegiului Național de Informatică din Piatra-Neamț au asistat cu emoţie la deschiderea noului an şcolar 2018-2019.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La eveniment au participat: Înaltpreasfinția Sa Mitropolitul Teofan, prefectul județului Neamț, doamna Daniela Soroceanu, primarul municipiului Piatra-Neamț, domnul Dragoș Chitic și Inspectorul Școlar General, doamna Elena Laiu.

„Dragi elevi, dragi părinți, onorați dascăli, stimați invitați, este o bucurie pentru mine să trăiesc împreună cu voi emoția unui nou început de an școlar. Vă asigur de respectul și aprecierea mea și de faptul că și în acest an atât eu cât și instituția pe care o conduc vă vom fi un partener corect în asigurarea calității învățământului din Piatra-Neamț. Învățământul românesc are tradiție în obținerea de rezultate și are un mare atu, calitatea profesională deosebită a dascălilor. Vă invit, dragi elevi, să nu priviți școala ca pe o obligație ci ca pe un element esențial al carierei voastre în viață. Prin seriozitate și perseverență în activitatea școlară puteți ajunge acolo unde v-ați propus. Vă invit să vă gândiți și la părinții și bunicii care vă sprijină și vă iubesc și să vă comportați astfel încât să fie mândri de voi. Vă doresc un an școlar excelent, cu rezultate deosebite, care să reprezinte un pas important pentru o carieră minunată. Mult succes în noul an școlar!” – este mesajul primarului Dragoș Chitic

PUBLICITATE