[FOTO] Emoții în prima zi de şcoală la Școala Nr. 8 din Piatra-Neamț

Elevii Școlii Generale Nr.8 din Piatra-Neamț au participat astăzi, 10 septembrie, la festivitatea de deschidere a anului școlar 2018-2019. Festivitatea de deschidere a început la ora 9:00, în curtea Școlii Generale Nr.8, unde elevii au fost întâmpinați de profesori și învățători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ca în fiecare an, la festivitatea de deschidere nu au lipsit: reprezentatul Poliției Neamț și consilierul local Romel Bîrjoveanu.

Teodora Simionel, directorul unității de învățământ, a fost cea care a deschis seria cuvântărilor și care a transmis mesajul călduros de început de an școlar.

Stimați invitați, dragi colegi, dragi elevi, părinți, bunici. Debutul toamnei semnifică, printre altele, și începutul anului școlar, motiv pentru care permiteți-mi să vă urez „Bine ați venit!” și să aveți un an bun, cu rezultate pe măsura muncii dumneavoastră. Ca de fiecare dată, începutul de an școlar ne surprinde cu emoții, iar cuvintele nu reușesc să dezvăluie frământările. Fie ca anul care tocmai a început să ofere răspunsul așteptat de fiecare și la fiecare dintre noi, fie elevi, cadre didactice sau părinți și să transforme școala în familia Școlii Nr. 8 Piatra-Neamț, locul unde venim și plecăm cu plăcere și încărcați cu sentimente nobile, iar școala noastră să devină expresia armoniei perfecte dintre elevi, profesori, părinți și voința de a zidi și a dărui în timp.” – a fost mesajul doamnei director Teodora Simionel/

PUBLICITATE