[FOTO] Campanie cu succes la Piatra-Neamț. S-au strâns peste două tone de haine

Amplasarea unui container pentru colectarea articolelor de îmbrăcăminte, încălțăminte și jucării s-a dovedit a fi  un proiect de succes. Primele articole donate de pietreni au ajuns deja la persoanele din grupuri vulnerabile aflate in evidenta Direcției de Asistenta Sociala a Primăriei Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

,,Pietrenii si-au demonstrat încă odată spiritul civic și solidaritatea și vreau să le mulțumesc pentru acest lucru. Intr-un timp foarte scurt s-au strâns peste doua tone de articole de îmbrăcăminte pe care le-am dăruit persoanelor care au nevoie din municipiul  Piatra-Neamț. Impactul foarte mare mă determina să mă gândesc foarte serios la amplasarea de noi containere cu aceeași destinație in fiecare cartier al orașului .” a declarat primarul Dragoș Chitic.

Numărul mare de articole donate a determinat municipalitatea să se organizeze pentru golirea containerului de două ori pe zi. Produsele sunt depozitate intr-un spațiu special amenajat administrat de Direcția de Asistenta Sociala, triate și transmise periodic persoanelor nevoiașe aflate in evidenta serviciului social al municipalității. Campaniei publice  inițiată de primăria Piatra-Neamț i s-au alăturat deja și o parte dintre ONG-urile din domeniul social care s-au oferit sa sprijine aceasta acțiune de suflet.

PUBLICITATE