(FOTO) Accident în Neamț. O mașină a rupt un gard, un stâlp și s-a răsturnat

ACTUALIZARE: NEAMȚ: Tânărul care s-a răsturnat cu mașina era beat

În această seară, pompierii au fost înștiințati despre producerea unui accident rutier pe raza localității Stânca,  comuna Pipirig.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, voluntari din cadrul SVSU Pipirig cu o autospecială de stingere și două echipaje cu ambulanțe de la SAJ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În accident a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat, lovind un gard și un stâlp de electricitate.

Nu au fost persoane încarcerate.

Forțele de intervenție au găsit la locul evenimentului un tânăr care era ieșit din autoturism.  Acesta a primit îngrijiri medicale de la un echipaj al Serviciului de Ambulanță, după care a fost transportat la CPU Târgu Neamț.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei femei (28 de ani) care a suferit atac de panică. Aceasta a refuzat transportul la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și au curățat/degajat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

În urma accidentului rutier a fost afectată alimentarea cu energie electrică. O echipă de la Delgaz Grid s-a deplasat la locul evenimentului  pentru remedierea avariei.

ACTUALIZARE: NEAMȚ: Tânărul care s-a răsturnat cu mașina era beat

PUBLICITATE