[FOTO] ACCIDENT groaznic, cu o mașină din NEAMȚ, în Ungaria. 3 MORȚI și 6 răniți

ACTUALIZARE: Conform presei maghiare, Opelul înmatriculat în Ungaria, ar fi vinovat de producerea accidentului. Se pare că 3 mașini au fost implicate în accident, în care se aflau 9 persoane iar cinci au fost încarcerate. În urma accidentului trei oameni au murit, patru au fost răniți grav și doi ușor. Femeia și copilul, care și-au pierdut viața, nu purtau centuri de siguranță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Un bărbat, o femeie și un copil au murit într-un accident produs în Ungaria. Accidentul s-a produs vineri, 31 august, între localităţile Cegled şi Albertirsa, unde două maşini, una înmatriculată în România, în judeţul Neamţ, cealaltă în Ungaria, s-au ciocnit frontal. Trei oameni au murit şi alţi 6 au fost răniţi în tragedie. – notează observator.tv

Dintre victime, sunt doi români care au murit. Potrivit ziarului Blikk, românii decedaţi sunt un copil de 5 ani şi o femeie în vârstă.

După accident a fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare. Victimele rănite au fost transportate în stare gravă la un spital din zonă, iar o echipă consulară a ambasadei României s-a deplasat în zonă pentru a acorda asistenţă consulară.

foto: capturi Youtube
PUBLICITATE