[FOTO] Accident GRAV în Neamț. Un tânăr a murit. Două victime transportate la spital

ACTUALIZARE: [FOTO-VIDEO] Datele oficiale în accidentul mortal din Neamț. Șoferul vinovat avea peste 140 km/ora

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un accident mortal a avut loc sâmbătă, în jurul orei 23:30, la aproximativ 200 de metri de localitatea Turturești (spre Girov).

La fața locului s-au deplasat mai echipaje de la ISU Neamț, printre care și descarcerarea, echipaje al Serviciului de Ambulanță (SAJ) și SMURD.

Din primele informații oferite de ISU Neamț, au fost descarcerate 3 persoane. Două dintre ele au fost transportate la spital de către un echipaj de prim ajutor de la ISU și un echipaj de la SAJ. A treia persoană a fost declarată decedată.

Din primele informații (neoficiale), se pare că un autoturism care venea dinspre Roman spre Piatra-Neamț și care gonea nebunește pe șosea (viteza la care s-a oprit acul kilometrajului este de peste 140 km/ora – vezi foto), într-o curbă la dreapta (la câteva sute de metri de intrarea în localitatea Turturești), ar fi pătruns pe contrasens și a lovit o altă mașină în care se aflau doi tineri (o fată de 25 de ani și un bărbat de 30 de ani – conform martorilor).

În urma impactului extrem de violent, ambele autoturisme au fost proiectate în afara carosabilului. Mașina care mergea cu viteză a intrat în șanț iar celălalt autoturism pe un teren agricol.

După ce au reușit sa scoată toate cele 3 victime dintre fiare, cadrele medicale le-au preluat pe două dintre ele (pe șoferul vitezoman și pe tânara din cealaltă mașină).  Din păcate tânarul care o însoțea era în stop cardio-respirator. A fost resuscitat 45 de minute dar, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Traficul a fost blocat aproape o oră pe ambele sensuri de mers. Polițiștii au deschis o ancheta și încearcă acum sa afle împrejurările exacte în care s-a produs nenorocirea, dar și identitatea celor trei victime.

ACTUALIZARE: [FOTO-VIDEO] Datele oficiale în accidentul mortal din Neamț. Șoferul vinovat avea peste 140 km/ora

PUBLICITATE