[FOTO] 22 de noi polițiști în Neamț. 5 ofiţeri și 17 agenţi de poliţie

În urma absolvirii cursurilor unităţilor de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ s-au prezentat noii colegi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Echipa de poliţişti nemţeni s-a mărit cu 5 ofiţeri – absolvenţi ai Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza si cu 17 agenţi de poliţie – absolvenţi ai Şcolilor de Poliţie ,,Vasile Lascăr’’ Câmpina şi ,,Septimiu Mureşan’’ Cluj-Napoca.

Noua promoție de polițiști urmează să-şi desfăşoare activitatea, după cum urmează: cei 5 ofițeri in cadrul I.P.J. Neamt, 2 agenți în cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, la Poliţiile municipale – 3 agenti, iar 12 agenți de politie – in cadrul Posturilor de Politie Rurala.

Proaspeții absolvenți vor beneficia de sprijinul colegilor cu experiență, până la împlinirea perioadei de 6 luni de tutelă – pentru agenții de politie si 1 an pentru ofițeri.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ le urează succes în activitatea profesională şi le asigură un sprijin real pentru a-şi putea îndeplini, în mod corespunzător, atribuţiile ce le revin!

PUBLICITATE