Fostul primar al comunei Pipirig, încarcerat pentru abuz în serviciu

În ziua de 10.02.2017, polițiștii Formațiunii de Investigații Criminale Târgu Neamţ împreună cu cei din cadrul Compartimentului Urmăriţi-IPJ Neamţ au identificat un bărbat de 63 de ani, la domiciliu său din Pipirig, pe care l-au reținut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pe numele acestuia a fost emis un mandat de executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 3 ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu.

În fapt s-a reţinut că în perioada 2007-2008, în calitate de primar al comunei Pipirig şi ordonator principal de credite, a îndeplinit în mod defectuos atribuţiile de serviciu prin atribuirea, cu încălcarea dispozițiilor legale, de lucrări pietruire drumuri către o societate comercială prin plata unor lucrări neefectuate ori cu costuri modificate.

Persoana a fost preluată de polițiști și escortată pentru încarcerare la Penitenciarul Bacău. – se arată într-un comunicat al Poliției Neamț

Reamintim că primarul comunei Bălțătești, primarul comunei Pipirig și fostul primar al comunei Pipirig, au fost condamnați definitiv, ieri (10 februarie) de Curtea de Apel Bacău pentru abuz în serviciu și abuz în serviciu contra intereselor publice, într-un dosar în care asfaltarea unor drumuri comunale s-au făcut doar pe hârtie. (vezi articolul – AICI)

D.M.B.
PUBLICITATE