Fosta Baie Comunală se redeschide. Un duș va costa 8 lei (FOTO)

Marți, 13 decembrie, se va deschide Piatra-Neamț City Spa (fosta Baie Comunală), care a fost închisă pentru lucrări de modernizare.

Baia Publică City Spa dispune de bazin de înot, saună uscată, saună umedă, baie turcească, salină și dușuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

A fost modernizată sauna cu aburi (umedă), prin înlocuirea treptelor existente cu lemn special rezistent la umezeală, înlocuirea tubulaturii și a ventilației, tavanului și a gresiei.

Au fost modernizate și dușurile și a fost demarată procedura de achiziție pentru înlocuirea integrală a șezutului de la sauna uscată.

Piatra-Neamț City Spa va fi deschisă de marți până duminică între orele 10:00 – 21:00, iar lunea va fi închisă, pentru activități de întreținere și curățenie.

Cursurile de înot se pot desfășura de marți până vineri, până la ora 16:00, în baza unei solicitări depuse la Primăria municipiului Piatra-Neamț – Direcția Patrimoniu, cu cel puțin 3 zile înainte sau în baza unui program transmis la începutul fiecărei luni și aprobat în acest sens.

Tarife de acces și utilizare

Acces duș (30 min/duș) 8 lei/persoană
Acces (2 h) – bazin, saună uscată, saună umedă, baie turcească 30 lei/persoană
Acces (3 h) – bazin, saună uscată, saună umedă, baie turcească 45 lei/persoană
Acces (2 h) – bazin, saună uscată, saună umedă, baie turcească – copii cu vîrsta de până la 14 ani/elevi/studenți/persoane cu dizabilități/pensionari cu pensie mai mică de 2.000 lei 15 lei/persoană
Acces (3 h) – bazin, saună uscată, saună umedă, baie turcească – copii cu vârsta de până la 14 ani/elevi/studenți/persoane cu dizabilități/pensionari cu pensie mai mică de 2.000 lei 25 lei/persoană
Acces (taxă) curs înot/eveniment (1 h) 100 lei
Acces abonament 1 lună (10 ședințe- maxim 3 h/ședință) 340 lei/persoană
Acces abonament 1 lună (10 ședințe- maxim 3 h/ședință) – copii cu vârsta de până la 14 ani/elevi/studenți/persoane cu dizabilități/pensionari cu pensie mai mică de 2.000 lei 185 lei/persoană
Acces abonament 2 luni (20 ședințe – maxim 3 h/ședință) 650 lei/persoană
Acces abonament 2 luni (20 ședințe- maxim 3 h/ședință) – copii cu vârsta de până la 14 ani/elevi/studenți/persoane cu dizabilități/pensionari cu pensie mai mică de 2.000 lei 350 lei/persoană
Acces salină (1 h) 5 lei/persoană

Elevii, studenții, pensionarii, copiii cu vârsta până în 14 ani și persoanele cu handicap beneficiază de reducere la aceste tarife, pentru care trebuie să prezinte, după caz, documente doveditoare (carnet de elev/student, ultimul cupon de pensie, certificat de naștere, certificat de încadrare în grad de handicap).

PUBLICITATE