Fost deputat de Neamț, găsit mort în această dimineață

Fostul deputat de Neamț Dumitru Puzdrea, în vârstă de 80 de ani, a fost găsit mort în această dimineață în locuința lui din București.

Potrivit presei centrale, în jurul orei 8.00, soţia fostului parlamentar a sunat la 112 şi a spus că şi-a găsit soţul decedat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După constatarea decesului, a fost anunţat Serviciul omoruri, fiind deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Conform ProTV, acesta ar fi căzut de la etajul vilei sale din Șoseaua Nordului.

La data de 28 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 1, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constatat decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, transmite Poliția Capitalei.

Dumitru Puzdrea s-a născut pe 17 octombrie 1942 la Turburea, județul Gorj. A fost deputat de Neamț din partea Partidului România Mare și apoi a Partidului Național Liberal între 2000 și 2008.

Dumitru Puzdrea a fost ales în legislatura 2000-2004 pe listele PRM. În legislatura 2004-2008, Dumitru Puzdrea a fost ales pe listele PRM, în iunie 2005 a trecut la PNL.

PUBLICITATE