Fosa septică din polipropilenă – contribuie la sănătatea familiei tale și a mediului înconjurător!

Concepute pentru a crește nivelul de sănătate al mediului înconjurător, fosele septice sunt un accesoriu ce poate fi considerat indispensabil în gospodăriile lipsite de o conexiune la o rețea de tip colector de apă menajeră uzată. O gamă extinsă de fose septice polipropilenă disponibile pe https://customtanks.ro/produse/fose-septice/, îți oferă posibilitatea de a alege o soluție excelentă de optimizare a fluxului de apă menajeră folosită din gospodăria ta. În plus, vei beneficia de multiplele avantaje ale unui echipament care dispune de un preț foarte atractiv la achiziționare și de un montaj extrem de simplu de realizat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Polipropilena – avantajele de a dispune de o fosă septică confecționată dintr-un material cu etanșeizare maximă!

Pe piață există o gamă bogată de opțiuni de fose septice, așa cum sunt anumite modele de rezervoare fibră sticlă sau fose confecționate din metal ori beton. Fiecare dintre acestea dispun de avantaje, dar și de dezavantaje, de aceea, dintre toate acestea fosele realizate din polipropilenă se remarcă prin durabilitatea lor în timp, dar și prin costuri foarte mici la montaj.

Totodată, acestea sunt foarte prietenoase cu mediul înconjurător și permit o utilizare intensă, cuprinsă între 1 și 3 ani, dacă sunt utilizate elementele de tip neutralizator, fără a fi nevoie de vidanjare.

Pentru că protejarea naturii este un aspect foarte important, atunci când îți instalezi o fosă septică trebuie să ai în vedere respectarea mai multor elemente:

  • Montarea fosei septice trebuie efectuată de către o echipă specializată, iar aceasta trebuie să dispună de un certificat de garanție la achiziționare;
  • Înainte de montaj, dispozitivul trebuie verificat pentru a nu exista urme de posibile crăpături;
  • Trebuie evitată montarea echipamentului în aproprierea unor zone unde există surse de apă potabilă;
  • Este de preferat ca operațiunea de amplasare să se efectueze într-o zonă fără copaci, astfel încât dezvoltarea acestora subterană să nu afecteze pe termen lung fosa, care se poate sparge sub acțiunea de extindere a rădăcinilor;
  • Dacă zona în care se dorește a fi amplasată fosa septică din polipropilenă este una intens circulată trebuie luată în calcul excavarea la o adâncime cât mai mare pentru a fi protejat dispozitivul;
  • Trebuie evitate zonele în care solul nu este nisipos și este foarte tare, pentru că acest lucru nu va ajuta la descompunerea în totalitate a deșeurilor solide;
  • După instalare, la un interval de minim 1 an, fosa septică trebuie inspectată pentru a se observa starea acesteia și remedia eventualele probleme.

Atât sănătatea familiei tale, cât și a naturii poate fi protejată prin respectarea acestor elemente. Iar achiziționarea și instalarea unei fose septice din polipropilenă ajută din plin la susținerea acestora pe termen lung, beneficiind de o multitudine de avantaje în timpul folosirii acesteia!

PUBLICITATE