Florentina Luca-Moise: „Vom extinde școlile pentru a construi cantine”

Candidatul independent la Primăria și Consiliul Local Piatra-Neamț, Florentina Luca-Moise, vrea ca școlile din oraș să aibă cantine în care elevii să ia masa.

Potrivit programului său electoral, o cantină presupune nu doar mâncare sănătoasă, avizată de nutriționiști, ci și un loc în care elevii lasă telefoanele și stau de vorbă unii cu alții.

Un proiect pe care vreau să îl inițiez și să îl duc la bun sfârșit este să extindem școlile și să construim cantine unde elevii să ia masa. Suntem în anul 2024, este timpul ca acest serviciu oferit elevilor să nu mai fie un „vis”.

Alimentația copiilor trebuie să fie o prioritate în comunitatea noastră! Într-o cantină școlară meniul este strict controlat și presupune produse sănătoase, avizate de nutriționiști. Dar o cantină este și acel loc în care copiii socializează, discută, își împărtășesc idei, fac planuri.

Într-o epocă dominată de telefoane și social media, cantina școlară devine locul în care tot ceea ce vezi este real, nu virtual: de la colegi, profesori, până la preparate”.

Florentina Luca – Moise este candidatul cu numărul 10 pe buletinul de vot pentru Primăria Piatra-Neamț și cu numărul 11 pe buletinul de vot pentru Consiliul Local Piatra-Neamț.

SURSĂComandat de candidatul independent Luca-Moise Florentina, Executat de SC Rubikon Solution SRL, CMF: 24240349