Filmele „Liceenii”, un proiect pentru revitalizarea cinematograful Dacia

Seara liceenilor Weekend-ul 26-27 septembrie este din nou special pentru Cinematograful Dacia datorită unei noi inițiative a Asociației Sens Civic în vederea susținerii proiectului ‘Salvăm Dacia’.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Prin acest proiect se dorește reanimarea vechiului și unicului cinematograf din Piatra Neamț.

Tema aleasă pentru acest sfârșit de săptămână de către voluntarii organizației în colaborare cu personalul cinematografului vizează anii de liceu și își propune să amelioreze legătura dintre generații.

Începând cu orele 18:00, sâmbătă vor fi proiectate filmele ‘Liceenii’ și ‘Liceeni Rock’n Roll’, iar duminică ‘Extemporal la dirigenție’ și ‘Declarație de dragoste’.

Biletul este 12 lei și permite vizionarea ambelor filme proiectate în acea seară, iar toți banii strânși vor fi folosiți pentru renovarea cinematografului.

‘Ne dorim ca acest eveniment să atragă spectatori de toate vârstele atât actuali cât și foști liceeni, demonstrând că tinerețea poate fi oricând retrăită. Pe lângă participarea ca spectator, aceste evenimente reprezintă și un bun prilej de implicare într-un proiect inedit și totodată util orașului, acela de a revitaliza cinematograful Dacia’, a declarat Sebastian Alistar, voluntar în cadrul Asociației Sens Civic.

PUBLICITATE