Filmarea accidentului din Piatra-Neamț unde o femeie și fiul ei de 6 ani au fost spulberați pe trecere! (VIDEO)

Camera video din mașina unui șofer a surprins accidentul rutier de astăzi, în care o femeie și copilul ei au fost spulberați de un autoturism pe o trecere pentru pietoni din Piatra-Neamț.

Reamintim că din cercetările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț s-a stabilit că în timp ce o femeie de 54 de ani, conducea un autoturism pe Bulevardul General Nicolae Dăscălescu din Piatra Neamț, a surprins și accidentat o femeie de 34 de ani și un minor de 6 ani, ambii din Piatra Neamț, care erau angajați regulamentar în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma impactului a rezultat rănirea celor doi pietoni, aceștia fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

La acea trecere pentru pietoni semaforul este nefuncțional de mult timp! Sperăm ca măcar acum, după acest accident, să se trezească și conducerea Primăriei Piatra-Neamț!

PUBLICITATE
SURSĂvideo: Facebook / Catalin Cojocariu