„Fiara” de lângă Piatra-Neamț s-a întors. „O leoaică, altă explicație nu am”


În urmă cu aproximativ 3 luni, zeci de viețuitoare domestice din satul Izvoare (comuna Dumbrava Roșie) au fost sfâșiate de o creatură – un animal – despre care nu știa nimeni cum arată. Vezi articolul – AICI

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform declarațiilor oamenilor din sat, „fiara” nu omora animalele pentru a se hrăni cu ele iar viețuitoarele atacate prezentau, cel mai des, urme în zona gâtului.

Deși eram dornici de o explicație în urma acestor incidente, nicio instituție din Neamț nu a avut plăcerea să comunice dacă se confirmă cele spuse de localnici, dacă au indicii despre un astfel de animal sau dacă măcar au încercat să facă cercetări și care au fost rezultatele. Astfel, acele articole au rămas deschise și fără nicio explicație.

Ei bine, conform ziarpiatraneamt.ro, zilele trecute, episodul „fiarei” a apărut din nou în satul Izvoare. (la ieșire din Piatra-Neamț) Un animal misterios, de data aceasta fără a ataca curțile sătenilor, a fost văzut de mai multe persoane.

O femeie mărturisește cum arăta respectivul animal: Avea piciorul cât mâna mea, plus laba, șoldurile, capul mare, corpul de culoare bej deschis… Și am realizat, așa, că acesta este un leu… O leoaică, altă explicație nu am.”spune localnica pentru ziarpiatraneamt.ro

Așteptăm, totuși, reacții din partea instituțiilor abilitate să ancheteze astfel de cazuri și sperăm să nu fim nevoiți să scriem vreo tragedie produsă de un astfel de animal.

Dan Mihail B.
sursa: ziarpiatraneamt.ro
PUBLICITATE