Festivalul de Muzică pentru Copii și Tineri ”VIVA ALLEGRIA” Piatra-Neamț – 18-19 august

Asociația Culturală ”VIVA ALLEGRIA” Piatra-Neamț organizează, în perioada 18-19 august 2018, la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț, a IV-a ediție a Festivalului de Muzică pentru Copii și Tineri ”VIVA ALLEGRIA” Piatra-Neamț.   

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ca și la edițiile precedente, premiile oferite la această ediție sunt pe fiecare categorie de vârstă și constau în diplome, medalii, trofee și bani!

La eveniment sunt așteptați să participe circa 140 de copii, cu vârste între 4 și 18 ani, de pe tot cuprinsul României, dar și din Republica Moldova. Foștii și actualii cursanți ai Asociației Culturale ”Viva Allegria” nu au voie să participe în concurs.

Juriul festivalului este format din Ozana Barabancea (artist liric, jurat Antena 1– ”Te cunosc de undeva”, dirijor al singurei orchestra exclusiv feminine din România), Nicolae Caragia (compozitor, interpret, orchestrator), Claudiu Bulete (compozitor), Marcel Iorga (compozitor), Anastasia Melnykova (câștigător Festivalul ”VIVA ALLEGRIA” 2017), Vlad Musta (câștigător Festivalul ”VIVA ALLEGRIA” 2017, câștigător The Four – Antena 1) și Gabriel Apetrii (jurnalist, președintele juriului).

Anul acesta, evenimentul se va desfășura sub egida CENTENARULUI MARII UNIRI, ocazie cu care a fost înființată o categorie specială dedicată Centenarului, în care concurenții vor interpreta doar piese în limba română și cu mesaj care să se integreze în specificul categoriei.

FINALA se va desfășura în data de 18 august iar pe 19 august vor avea loc PREMIEREA și recitalurile invitaților!

Marele premiu al Festivalului constă într-o vacanță în stațiunea Mamaia (transport, cazare 3 nopți la hotel de 3 stele și mic deju) pentru câștigător și familia acestuia, oferită de Agenția de turism MegaTravel Piatra-Neamț.

Ediția din acest an este dedicată Centenarului Marii Uniri și ne bucurăm că pe scenă vor urca, și la această ediție, concurenți de pe ambele maluri ale Prutului. Este un concurs care se desfășoară fără resurse financiare de la bugetul local sau cel județean dar cu toate acestea suntem convinși că va fi o ediție de colecție, grație tuturor celor care sprijină festivalul și cărora le mulțumim, a declarat Gabriel Apetrii, președintele juriului.

Festivalul are loc  în sala de spectacole a Teatrului Tineretului din Piatra-Neamț.

Mulțumim MegaTravel, Turnul Berarilor, Atypique, San Marco, librăriile Arhiprint, Hotel Ceahlău, Cofetăria Central, System Pro, Jidvei, salon Queen Beauty Salon, Salon Cataleya, Florăria Divine.

PUBLICITATE