Festival Internațional de Arte Plastice, cu 50 de elevi din 10 țări, la Piatra-Neamț

Astăzi a avut loc conferința de presă pentru deschiderea proiectului ”Festivalul Internațional de Arte Plastice pentru Copii – Piatra-Neamț Creativ”. Concursul este organizat de Asociația Arte.ro, în parteneriat cu Primăria Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La eveniment sunt prezenți 50 de elevi, coordonați de 13 profesori, care provin din 10 țări: Rusia, Ucraina, Bulgaria, Thailanda, Hong Kong, Polonia, Israel, România.

Festivalul se desfășoară în perioada 23-30 iulie și cuprinde un bogat program de activități dedicate artei, culturii și dezvoltării personale.

Pe toată durata evenimentului vor fi organizate sesiuni de lucru la pictură-peisaj, în spațiul Curții Domnești, vizite la muzee, workshop-uri și sesiuni de informare turistică.

Este un lucru extraordinar că sunt prezenți la Piatra-Neamț elevi din 10 țări și 3 continente, ceea ce dovedește că arta unește oameni. Am constatat că Piatra-Neamț inspiră artiștii și sunt convins că orașul vă va inspira și în următoarea săptămână. Îmi doresc ca acest eveniment să devină o tradiție, să vă ajute în dezvoltarea personală și să rămâneți cu amintiri foarte plăcute. Vă urez succes și să aveți o săptămână creativă!” – a declarat primarul Dragoș Chitic.

PUBLICITATE