Femeie tâlhărită, pe o stradă din Piatra-Neamț, de un tânăr de 19 ani

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Piatra-Neamț au identificat și reținut pentru 24 de ore un tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

La data de 12 februarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie de  65 de ani, din Piatra-Neamț, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de tâlhărie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit polițiștilor, la data de 12 februarie, în jurul orei 11:00, în timp femeia se deplasa pe un drum public din Piatra-Neamț, o persoană necunoscută i-ar fi smuls o geantă pe care femeia o avea asupra sa, în care se aflau documente personale și suma de 170 de lei.

În urma activităților investigative desfășurate de către polițiștii de investigații, la data de 16 februarie, a fost identificată în trafic, persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr de 19 ani, din Piatra-Neamț, acesta fiind condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

PUBLICITATE