Femeie tâlhărită, în ziua mare, pe o stradă din Piatra-Neamț

Polițiștii din Piatra-Neamț au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Ieri, 7 aprilie, în jurul orei 12:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 77 de ani , din Piatra-Neamț, a fost victima infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în timp ce femeie de 77 de ani se afla pe strada Cuza Vodă, din Piatra-Neamț, o persoană necunoscută i-ar fi smuls geanta, în care avea mai multe bunuri persoane, urmare a acestuia fapt persoana vătămată căzând și lovindu-se de trotuar.

Aceasta a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Piatra-Neamț, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată, iar în jurul orei 18:00, urmare a valorificării informațiilor cu privire la identitatea bărbatului, o patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț a depistat persoana în cauză, pe o stradă din municipiul Piatra-Neamț.

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, din Piatra-Neamț a fost condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

La data de 8 aprilie a.c., acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE