Femeie tâlhărită de 4 minori, pe o stradă din Piatra-Neamț

Ieri, 8 august, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către o femeie de 36 de ani, din județul Bacău, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în timp ce femeia se afla pe o stradă din municipiul Piatra Neamț, ar fi fost amenințată cu acte de violență de către mai multe persoane și deposedată de suma de 50 de lei.

În urma activităților investigative efectuate de polițiști, au fost identificate 4 persoane, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, din Piatra-Neamț, bănuite de comiterea faptei.

Cercetările efectuate de polițiști au relevant faptul că la data de 27 iulie, în jurul orei 21.30, aceleași persoane ar fi exercitat amenințări cu acte de violență asupra unui bărbat de 40 de ani, din Piatra Neamț, pe care l-ar fi deposedat de o borsetă, în care se aflau documente persoanele și un telefon mobil.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor, iar în baza probatoriului administrat, au fost reținute pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.