Femeie în stare gravă, la spital, după un incendiu

Ieri, 19:00, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească în localitatea Ticoș Floarea din comuna Tașca.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la SVSU Tașca, SVSU Bicazu Ardelean, SAJ Bicaz și Detașamentul de pompieri Piatra Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Incendiul s-a manifestat la un adăpost pentru animale cu posibilitatea propagării la o altă anexă gospodărească și la locuință.

Pompierii voluntari au intervenit pentru localizarea incendiului.

A ars adăpostul pentru păsări cu suprafața de 6 mp.

Proprietara gospodăriei, în vârstă de 80 de ani, a suferit arsuri la nivelul capului și a membrelor superioare. Acesta a fost preluată de echipajul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) și transportată la spital.

Potrivit SAJ, victima a suferit arsură termică gr. I-II pe aprox. 40% din suprafaţa corporală; victima a fost preluată de un echipaj cu asistent medical şi transportată la CPU a Sp. Orăşenesc Bicaz; din CPU victima a fost transportată la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P. Neamţ; din UPU victima a fost preluată de un echipaj cu medic în vederea efectuării transferului interclinic la Bucureşti;

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

PUBLICITATE