Femeie găsită decedată într-o pensiune din Neamț

O femeie în vârstă de 48 de ani, din județul Iași, a fost găsit decedată în camera unei pensiuni din județul Neamț, unde era cazată. În camera acesteia au fost găsite mai multe ambalaje de medicamente.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, ieri, 17 ianuarie, în jurul orei 13:50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către administratorul unei locații de cazare, din municipiul Roman, cu privire la faptul că o persoană este decedată, în incinta camerei unde se afla cazată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Polițiștii au identificat persoana în cauză, o femeie de 48 de ani, din județul Iași, în camera acesteia fiind găsite mai multe ambalaje de medicamente.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acesteia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, persoana în cauză s-ar fi cazat, în unitatea din municipiul Roman, la data de 16 ianuarie.

Corpul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă).

PUBLICITATE