Femeie din Neamț, dată dispărută (FOTO)

Actualizare: Persoana a fost identificată urmare a mediatizării 

Azi-noapte, în jurul orei 01.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către o tânără de 22 de ani, din Dochia, cu privire la faptul că la data de 26 martie 2022, cumnata sa NEGREI LUMINIȚA, în vârstă de 33 de ani, din Piatra-Neamț, a părăsit în mod voluntar domiciliul său și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.60 metri, greutate – 50 de kilograme, ochi căprui, păr șaten, lung, ten măsliniu, constituție atletică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni tip jeans de culoare albastră, o bluză de culoare gri cu mânecă lungă, fiind încălțată cu adidași roz.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării persoanei în cauză.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

PUBLICITATE