Femeie din Neamț, dată dispărută (FOTO)

Polițiștii din Bicaz sunt în căutarea unei femei de 56 de ani, Găinariu Geta-Elena, care a dispărut de la domiciliul său pe 17 iunie.

„La data de 18 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, la data de 17 iunie a.c., fosta sa soție, GĂINARIU GETA-ELENA , în vârstă de 56 de ani, a plecat de la domiciliul din orașul Bicaz și nu a mai revenit până în prezent.” – a transmis Poliția Neamț

Semnalmente: înălțime – 1,60-165 cm, greutate – 50 kg, păr blond-grizonat, de lungime medie, prins în coadă la spate, ochi căprui.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu un costum (sacou și pantaloni) de culoare bleumarin, bluză de culoare alb/albastru și avea asupra sa o poșetă de culoare roșie, o sacoșă tip rafie de mari dimensiuni de culoare alb/albastru și o sacoșă tip plasă din plastic de culoare alb cu inscripție roșie.

„Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori sa anunțe cea mai apropiată unitate de poliție!” – a mai precizat Poliția Neamț

PUBLICITATE