Femeie din Neamț, condamnată după ce și-a omorât amantul

O femeie în vârstă de 44 de ani, din Neamț, a fost condamnată marți, 6 iunie, la 10 ani de închisoare după ce la începutul lunii decembrie, anul trecut, și-a ucis amantul.

Fapta a avut loc pe 1 decembrie 2022, în locuința bărbatului din localitatea Rediu, comuna Bâra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit anchetatorilor, victima, în vârstă de 62 ani, locuia singur la domiciliul său situat în localitatea Rediu. Ocazional, acesta era vizitat de către femeia în vârstă de 44 ani care dormea la acesta, consumând împreună băuturi alcoolice în mod excesiv.

În seara zilei de 1 decembrie, în jurul orei 23:00, în timp ce se afla la domiciliul victimei, pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice și al unui conflict spontan, femeia l-a înjunghiat pe acesta cu un cuțit de bucătărie.

După incident, femeia a părăsit imediat locuința, fără a anunța organele de poliție ori cadrele medicale, cadavrul fiind identificat a doua zi de fiica victimei.

Bărbatul a fost găsit având o plagă înjunghiată în zona hemitoracică stânga și o plagă înjunghiată în zona gâtului.

„La data de 2 decembrie, în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați, cu privire la faptul că, un bărbat de 62 de ani, din Rediu, este decedat în imobilul său.

Echipa de cercetare s-a deplasat la imobilul în cauză, stabilind că cele sesizate se confirmă.” – a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț la acea dată

Femeia a fost reținută, arestată preventiv, iar judecătorii Tribunalului Neamț au condamnat-o marți, 6 iunie, la 10 ani de închisoare pentru omor.

„(…) condamnă pe inculpata **** ****** la pedeapsa de 10 (zece) ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de omor (…)” – notează decizia instanței care poate fi contestată la Curtea de Apel

PUBLICITATE