Femeie din Neamț, bătută, sechestrată și violată de fostul iubit

O femeie în vârstă de 34 de ani, din județul Neamț, a fost bătută, sechestrată și violată de fostul iubit. Bărbatul a fost arestat preventiv.

Judecătorii din Bacău au decis arestarea preventivă timp de 30 de zile pentru un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Bacău, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și viol „pe o durată de 30 zile, începând cu data de 24.01.2022 și până la data de 22.02.2022, inclusiv”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Individul ar fi forţat-o pe fosta concubină să îl însoţească la o pensiune din Bacău, unde a întreţinut cu ea raporturi sexuale împotriva voinţei sale, ameninţând-o şi agresând-o fizic.

Polțișii băcăuani au fost sesizați pe 23 ianuarie, în jurul orei 4.30, prin apel la 112, de către o femeie de 34 de ani, din județul Neamţ, despre faptul că în noaptea de 22/23 ianuarie a.c, a fost ţinută fără voia ei într-o pensiune din Bacău de către fostul concubin.

Din primele verificări a rezultat faptul că, bărbatul, de 34 de ani, din Bacău ar fi așteptat-o pe fosta concubină, în seara zilei de 22 ianuarie, în jurul orei 20.00, după terminarea programului de lucru, căreia i-a propus să o conducă la domiciliu cu un taxi.

În zona Autogării Bacău, bărbatul ar fi solicitat taximetristului sa oprească, iar ulterior, sub constrangere ar fi determinat-o pe femeie să meargă cu el într-o pensiune, unde ar fi lipsit-o de libertate până în jurul orei 04.00, perioadă în care ar fi întreţinut cu ea raporturi sexuale împotriva voinţei sale, ameninţând-o şi agresând-o fizic.

În jurul orei 04.00, profitând de faptul că bărbatul dormea, femeia a părăsit camera respectivă, iar ulterior a sunat la 112, solicitând intervenţia poliţiei.

PUBLICITATE