Femeie acroșată de mașină în Neamț. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Un eveniment rutier a avut loc în localitatea Podoleni, unde o femeie a fost lovită de un autoturism al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului.

„La data de 2 martie, în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că, o femeie a fost acroșată de un autoturism, pe strada Ștefan cel Mare, din localitatea Podoleni, iar autoturismul nu a oprit, părăsind locul accidentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în jurul orei 09:50, în timp ce o femeie în vârstă de 67 de ani, din Podoleni, s-ar fi deplasat pe partea dreaptă a acostamentului străzii, ar fi fost acroșată de un autoturism ce se deplasa din direcția Podoleni către DN15, acesta continuându-și deplasarea.” – a transmis Poliția Neamț

Poliția a reușit să identifice autoturismul implicat și pe șofer, un bărbat de 70 de ani din Zănești, testarea cu aparatul etilotest indicând un rezultat negativ.

În prezent, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

PUBLICITATE