Femeie accidentată după ce a coborât din mașină

Un eveniment rutier s-a produs astăzi în Păstrăveni, unde o femeie a fost accidentată în timp ce traversa strada după ce a coborât dintr-un autoturism.

„La data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 09:20, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Păstrăveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 42 de ani, ar fi condus o autoutilitară, ar fi surprins și accidentat o femeie, în vârstă de 82 de ani, care ar fi coborât dintr-un autoturism și s-ar fi angajat în traversarea străzii, fără să se asigure.” – a transmis Poliția Neamț

Conform informațiilor furnizate de polițiști, victima a fost transportată la unitatea medicală pentru îngrijiri de specialitate, iar șoferul a fost testat alcoolsopic, rezultatul fiind negativ.

„În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.” – a mai transmis Poliția Neamț

PUBLICITATE