Felicitat de carabinierii din Italia. A găsit un portofel cu 1500 de euro și l-a restituit proprietarului

Un tânăr de origine română, Marius Ciocan, în vârstă de 23 de ani, rezident la San Clemente, în provincia Rimini, a găsit pe stradă un portofel în care erau 1.500 de euro și l-a predat carabinierilor. „L-am protejat de cei care voiau să și-l însușească, pentru a-l putea restitui celui care l-a pierdut.”, a declarat românul. Portofelul, în care mai erau și alte documente ale proprietarului, fusese pierdut pe stradă de un bătrân din localitate. – notează rotalianul.com

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Nu m-am gândit de două ori, am luat portofelul plin cu bani și l-am dus la carabinieri, chiar dacă s-a găsit cineva care voia să și-l însușească.”, povestește Marius, român care lucrează ca pizzetar la San Clemente. În una dintre serile trecute, se plimba liniștit cu bicicleta pe Viale Castrocaro, Marius era în ziua sa liberă de la restaurantul Le Querce din Misano unde este angajat de câțiva ani.

La un moment dat”, povestește băiatul, „am văzut un portofel pe trotuar, l-am ridicat și era plin de bacnote de 100 și de 50 de euro.” Un total de 1540 de euro, relatează cei de la Corriere Romagna, dar în portofel mai erau și documente de identitate, cărți de credit și chiar un carnet de cecuri.

Mai multe puteți citi – AICI

PUBLICITATE