Felicitări! Pietreanca Teodora Sava merge în semifinalele X Factor

Competiţia X Factor continuă, iar în ediţia de vineri, 8 decembrie, concurenţii s-au duelat pentru a prinde un loc în Galele Live.

Două tinere din județul Neamț au participat în ediția de astăzi, în echipa Deliei. Astfel Teodora Sava (din Piatra-Neamț) a trebuit să se dueleze cu Alina Mocanu iar Ioana Mîrţi (din Pildești) cu Francesca Nicolescu.

Apariția Teodorei a fost absolut spectaculoasă, iar piesa aleasă i s-a potrivit perfect. Ajunsă la duel, concurenta a recunoscut că avea mari emoţii. „Îmi era frică de Alina. Are o voce foarte bună”, a spus aceasta.
Teodora a pregătit piesa The Voice Within” de la Christina Aguilera, reuşind să ridice publicul în picioare. După prestația Teodorei și a Alinei, a urmat jurizarea…

Sunteți preferatele mele din acest sezon, amândouă. Teodora parcă e echipa Germaniei la fotbal. Ăia merg zid, drept înainte. Ei la toate campionatele ajung în semifinală sau finală” le-a spus Ștefan Bănică.
Preferata mea ești tu, Alina. Tu ești memorabilă, dar până la nivelul Teodorei de voce mai ai de lucru”, le-a spus Carla`s Dream. El a adăugat că Teodora are toate șansele să câștige ”X Factor”.
Să nu mai intri niciodată pe o scenă alături de un competitor ca și cum ai fi pierdut deja. Da, e bună Teodora, și?” i-a spus Horia Brenciu Alinei. Cât despre Teodora, Horia Brenciu a afirmat: ”Ești pacostea care motivează toți concurenții din spate”.
În seara asta, ce s-a întâmplat pe scenă a fost, din punctul meu de vedere, spectacol” a spus Delia.

Misiunea Deliei a fost una extrem de grea, toate cele patru concurente fiind posibile câştigătoare X Factor. Offf, a venit momentul! Francesca, eşti un copil foarte talentat cu un potenţial incredibil. Nu cred că tu conştientizezi aşa… Ioana, ai o siguranţă şi o voce caldă. Cânţi curat şi frumos, eşti ca un instrument muzical care nu se dezacordează niciodată. Teodora, tu eşti ca un roboţel! Nu ai scăpări, eşti perfectă, însă asta nu e întotdeauna bine. Alina, nu mi-a plăcut atitudinea ta. Eşti foarte bună, nu trebuie să cedezi…, le-a zis jurata înainte de a anunţa cine merge mai departe.

La sfârșit, Delia a decis cu va merge mai departe, în Galele Live. Astfel, prima alegere a Deliei a fost pietreanca Teodora Sava. Alături de ea va merge mai departe și Alina Mocanu, fata cu care s-a duelat în ediția de astăzi.

Mai jos, videoclipurile cu prestația, jurizarea și decizia Deliei:

Teodora Sava

Jurizarea

Decizia Deliei

PUBLICITATE