Fată de 14 ani, accidentată pe trecere, în parcarea unui centru comercial din Piatra-Neamț

O fată de 14 ani a fost accidentată pe o trecere pentru pietoni din parcarea unui centru comercial din Piatra-Neamț (Shopping City) de un șofer aflat sub influența alcoolului.

„La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 17:10, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în parcarea amenajată a unui complex comercial, din Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 57 de ani, conducea un autoturism, în parcarea amenajată a unui complex comercial, ar fi surprins și accidentat o minoră de 14 ani, care se afla angajată în traversare, pe marcajul pietonal.” – a transmis Poliția Neamț

Potrivit polițiștilor, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar acesta avea o concentrație de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ca urmare, i-au fost recoltate și probe biologice suplimentare pentru a stabili cu exactitate nivelul alcoolemiei.

Conducătorul auto este acum investigat pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar polițiștii continuă cercetările pentru a clarifica toate circumstanțele incidentului.

PUBLICITATE