Fată de 13 ani rănită după un impact între 3 mașini. Șoferul vinovat era băut

Astăzi, 18 decembrie, în jurul orei 13:30, polițiștii nemțeni au intervenit la un accidet rutier pe strada Cuza Vodă, în municipiul Roman.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un bărbat de 44 de ani, din Roman, conducea un autoturism pe strada Cuza Vodă, ajuns la intersecția cu bulevardul Republicii ar fi intrat în coliziune cu un autoturism ce se afla staționat la semafor, care la rândul lui ar fi fost proiectat într-un alt autoturism staționat în fața sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unei minore, de 13 ani, din Nisiporești, pasager în ultimul autoturism.

Cei implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, acesta indicând o concentrație de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 44 de ani.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE