FĂRĂ APĂ de marți, 2 aprilie, în Piatra-Neamț și comunele învecinate

Locuitorii din Piatra Neamț și din câteva comune învecinate vor rămâne fără apă potabilă mai bine de 24 de ore, din cauza unor lucrări efectuate de Apa Serv, programate pentru data de 2 aprilie.

Compania Județeană APA SERV S.A. a anunțat că, din cauza unor lucrări de reparație planificate la conducta magistrală de aducțiune a apei, va trebui să întrerupă temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în municipiul Piatra Neamț și în comunele Gârcina, Girov, Dochia, precum și satul Bistrița din Comuna Alexandru cel Bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Întreruperea va avea loc începând cu data de 2 aprilie 2024, ora 04:00, iar reluarea furnizării apei cu presiune optimă în toate zonele afectate va începe în data de 3 aprilie 2024, de la ora 12:00.

Mai jos, mesajul companiei Apa Serv:

Pentru efectuarea unor lucrări de reparații la conducta magistrală de aducțiune a apei, programată în data de 02.04.2024, Compania Județeană APA SERV S.A. va fi pusa în situația neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă începand din data de 02.04.2024, ora 04.00, până la data de 03.04.2024, ora 04.00.

Vor fi afectați utilizatorii din:

  • Comuna Gârcina
  • Comuna Girov
  • Comuna Dochia
  • Sat Bistrița din Comuna Alexandru cel Bun
  • Municipiul Piatra Neamț

Nu va fi afectat Spitalul Județean Neamț și nici cartierele Mărăței, Gara Veche, 1 Mai și Speranța, Văleni, strada Tineretului și Ștrand Piatra Neamț.

Având în vedere atât timpul necesar pentru încărcarea instalațiilor, cât și situațiile generate de inerția și reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optima pentru toate zonele afectate se va realiza în data de 03.04.2024 începând cu ora 12.00.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere!

Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de 0233233340 sau consumatorii noștri pot accesa site-ul Companiei www.apaserv.eu

PUBLICITATE