Familiile victimelor accidentelor rutiere, duse în eroare. Se întâmplă în Neamț și Bacău

Două familii din județele Neamț și Bacău i-au sesizat pe cei de la realitatearutiera.ro, despre o situație neplăcută prin care au trecut cu niște așa-ziși directori ai unei firme de despăgubiri în caz de accident.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Copiii acestor familii au decedat ȋn două grave accidente rutiere ȋn calitate de pasageri. Imediat după ce au adus acasă corpurile neȋnsuflețite de la morgă, la poarta lor s-au prezentat așa-zise două directoare de la Centrul European de Despăgubiri S.R.L., care le-au promis că-i vor ajuta din punct de vedere material.
Profitȃnd de durerea lor și de situația psihică ȋn care se aflau membrii acestor familii, cele două directoare, le-au făcut poze cu telefoanele mobile la actele personale și i-au pus să semneze mai multe documente (contracte de mandat, ȋmputerniciri, contracte de asistență juridică, etc.) fără a completa cu elementele esentiale ale contractului (ajungand in situatia ca persoanele respective sa semneze cu ele insele) , specificȃnd că C.E.D. S.R.L. este o societate europeană de despăgubiri. – notează sursa citată

Continuarea articolului o puteți citi – AICI

PUBLICITATE