Facebook lansează un serviciu de matrimoniale și adaugă noi opțiuni de securitate

Schimbări importante în rețeau de socializare Facebook. Pentru prima oară de la crearea sa, Facebook lansează un serviciu matrimonial. Aplicaţia respectivă va fi diponibilă în curând. În plus, Facebook va crea funcţii de ştergere a istoricului de navigare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Compania Facebook şi-a anunţat marţi intenţia de a se lansa pe piaţa site-urilor matrimoniale şi a insistat totodată asupra eforturilor pe care le întreprinde pentru a proteja datele personale ale utilizatorilor săi, după izbucnirea scandalului în care este implicat cabinetul britanic de consultanţă Cambridge Analytica

Anunţăm noi caracteristici care se vor adresa întâlnirilor. Se vor adresa relaţiilor pe termen lung, nu doar relaţiilor pasagere.”, a declarat fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, subliniind că din totalul celor 2 miliarde de utilizatori ai reţelei de socializare aproximativ 200 de milioane sunt persoane singure. Noua funcție le va permite utilizatorilor să creeze “un profil pentru întâlniri”, care nu va fi vizibil pentru prietenii din reţea, iar potenţialii parteneri vor fi recomandaţi pe baza preferinţelor, punctelor de interes menţionate, precum şi a prietenilor comuni.

Un alt anunţ important făcut de Zuckerberg a fost legat de lansarea unei funcţii numită „Clear History” („ştergere istoric”), care le va permite utilizatorilor să vadă ce aplicaţii şi site-uri trimit informaţii reţelei de socializare, să şteargă date din conturile lor şi să împiedice Facebook să le stocheze.

PUBLICITATE