Expoziție de fotografie „Biodiversitatea” la Curtea Domnească (FOTO)

În vederea promovării celor mai emblematice ecosisteme din România, Asociația FORONA (Organizația Fotografilor de Natură din România) în colaborare cu Complexul Muzeal Național Neamț (Muzeul de Științe Naturale Piatra-Neamț) vă prezintă, în perioada 2 – 21 Februarie, în piața Ștefan cel Mare din Piatra-Neamț, în fața Beciului II – Curtea Domnească, expoziția de fotografie “Biodiversitatea”.

Poziționarea geografică a României face ca natura țării noastre să fie diversă, bogată și unică. România cuprinde 5 regiuni biogeografice din totalul de 11 existente în Uniunea Europeană, având cel mai mare număr de astfel de regiuni din UE; fiecare regiune are particularitățile sale, de la peisaj, la floră și faună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În cadrul acestei expoziții sunt prezentate aspecte particulare din toate cele 5 regiuni biogeografice: pontică, stepică, continentală, alpină și panonică.

Expoziția „Biodiversitatea” a fost realizată cu sprijinul Alpin Film Festival, în cadrul celei de-a 6-a ediții a festivalului omonim.

La această expoziție au participat cu fotografiile lor: Adi Dedu, Alex Preoteasa, Carmen Puiu, Dan Dinu, Daniel Mîrlea, Florentina Tîlvîc, Florențiu Ilie, Horia Bogdan, Gabi Rusu, Gabriel Șerban, George Dian Balan, Laszlo Potozky, Mircea Sasu și Zoltan Nagy.

PUBLICITATE