Explozie la o fabrică din Săvinești. Două persoane au nevoie de îngrijiri medicale

O explozie a avut loc la o fabrică de pe platforma Săvinești astăzi, în jurul orei 11:00.

Potrivit primelor date obținute pe surse, se pare că ar fi vorba despre Fibrex Nylon.

Se pare că a avut loc o explozie la un agregat în funcțiune sau la un întrerupător, în urma căreia două persoane ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale (una dintre ele având arsuri la mâini și la nivelul feței).

La fața locului s-au deplasat echipajele Serviciului de Ambulanță.

ACTUALIZARE:

Potrivit polițiștilor, „în jurul orei 10:15, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au fost sesizați prin Apel 112, cu privire la faptul că la o societate comercială, cu punct de lucru pe platforma chimică Săvinești, a avut loc un accident de muncă.

Doi bărbați, de 52 și 61 de ani, din Piatra Neamț și Dumbrava Roșie au suferit arsuri, fiind transportați la spital.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere din culpă, vătămare corporală din culpă, neluarea și nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului, sub supravegherea unității de parchet competente.”

Conform surselor noastre, un munictor ar fi vrut să acționeze un întrerupător, a avut loc o explozie și un incendiu. incendiul a fost lichidat de unul dintre cei doi bărbați.

PUBLICITATE