Explozie într-un apartament din Piatra-Neamț (FOTO)

Intervenție în această dimineață pe Aleea Tiparului din Piatra-Neamț.

Din primele date, ar fi vorba despre o explozie la un apartament aflat la parterul blocului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție ISU Neamț.

În această dimineață aavut loc o explozie într-un apartament de la parterul unui bloc situat pe Aleea Tiparului în municipiul Piatra Neamț.

În urma evenimentului a rezultat o victimă, un bărbat de 82 de ani.” – a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Neamț

ISU Neamț a transmis că explozia ar fi provenit de la o țeavă de gaz și nu a fost urmată de incendiu.

Pompierii au evacuat din bloc o persoană care a suferit atac de panică. Aceasta a fost asistată de membrii echipajului SMURD dar a refuzat transportul la spital.

ACTUALIZARE

În această dimineață, la ora 07:54, pompierii au fost înștiințați despre producerea unei explozii într-un apartament dintr-un bloc de locuințe de pe strada Aleea Tiparului în municipiul Piatra Neamț.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul Piatra Neamț (două autospeciale de stingere,  o autospecială complexă pentru intervenție și o ambulanță SMURD), SAJ, IPJ, IJJ și Delgaz Grid.

Într-o garsoniera de la parterul unui bloc a avut loc o explozie la o țeavă de gaz,  neurmată de incendiu. În urma evenimentului produs a rezultat o victimă,  un bărbat de 82 de ani. Acesta a fost evacuat de pompieri și predat unui echipaj de la SAJ, ulterior fiind transportat la UPU Piatra Neamț.

Pompierii au evacuat dintr-un apartament de la etajul al treilea o femeie cu atac de panică. Femeia de 67 de ani a fost asistată de membrii echipajului SMURD dar a refuzat transportul la spital.

Aproximativ 20 de persoane s-au autoevacuat din bloc până la sosirea forțelor de intervenție.

În urma evenimentului s-au produs importante pagube materiale în interiorul garsonierei dar și la alte locuințe unde au fost afectate ușile.

Lucrătorii de la Delgaz Grid au oprit alimentarea cu gaz până la remedierea defecțiunilor.
Reprezentanți de la ISC s-au deplasat la locul producerii evenimentului pentru evalua dacă structura de rezistență a clădirii a fost afectată.

PUBLICITATE