Expertiză: Bărbatul care şi-a ucis soţia (din Neamț) şi copiii a avut „discernământ scăzut“

Bărbatul în vârstă de 43 de ani, care în luna martie şi-a ucis soţia şi cei doi copii, după ce i-a înjunghiat pe aceştia în timp ce dormeau, a avut discernământ scăzut în momentul comiterii faptelor, se arată în rezultatul expertizei psihiatrice. Procurorii spun că bărbatul va răspunde penal pentru faptele sale şi va fi internat pentru tratament medical într-un spital penitenciar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, documentul precizează că bărbatul a avut discernământ scăzut în momentul comiterii faptelor, iar comisia de expertiză recomandă să fie luată faţă de acesta măsura de siguranţă a obligării la tratament medical, care urmează să aibă loc în cadrul unui spital penitenciar. Procurorii aşteaptă şi rezultatul analizelor toxicologice pentru a se vedea dacă se afla sub influenţa substanţelor interzise în momentul comiterii crimelor. – notează stiripesurse

Părinții Monicăi Buliga, soția criminalului de la Brașov, sora femeii ucise în somn cu mai multe lovituri de cuțit, dar și un văr de-al victimei au anunțat autoritățile judiciare că vor să se constituie parte civilă în procesul în care va fi judecat Florin Buliga. În acest sens, ei au depus la dosar un document prin care cer de la autorul triplului asasinat nu mai puțin de 2 milioane de euro daune morale. (vezi articolul – AICI)

Reamintim că în noaptea de 26-27 martie, Florin Buliga s-a predat la Poliţie unde a anunţat că şi-a ucis soţia şi cei doi copii, un băiat de 13 ani şi o fată de 18 ani. (vezi povestea crimei – AICI)

PUBLICITATE