Experiența neplăcută a unei familii din Piatra-Neamț la un spital din Cluj-Napoca

Andrei Dăscălescu, cunoscutul regizor din Piatra-Neamț, a povestit pe pagina de Facebook o experiență neplăcută pe care a avut-o cu un medic de la un spital din Cluj-Napoca.

Acesta reclamă modul în care medicul a intervenit în cazul fetiței lui Andrei, în vârstă de 3 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mai jos, mesajul lui Andrei Dăscălescu:

„Am vrut să sar de pe canapea, ca o pisicuță” motivează fiică-mea, de 2 ani și 10 luni, săritura de pe canapea care s-a soldat cu dublă fractură la antebraț.

„Bine că nu s-a întâmplat la Piatra Neamț” i-am zis eu Paulei în timp ce conduceam spre Spitalul de Pediatrie din Cluj, unde eram convins că va avea parte de cel mai bun tratament.

Și eu, și fiică-mea ne-am înșelat amarnic.

Ea n-a aterizat deloc ca o pisicuță, iar la Spitalul de Pediatrie din Cluj am dat peste un individ care nici om nu e, iar doctor cu siguranță n-ar trebui să fie.

Doar că, din păcate pentru mânuța fetiței mele, aveam să aflu asta doar peste trei săptămâni, la o radiografie de rutină, când mânuța trebuia să fie aproape vindecată.

Abia atunci l-am căutat pe doctor pe internet, și am rămas înmărmurit.

Mi se pare absolut incredibil că specimenul ăsta, Dobrescu Ioan, încă profesează. Încă nenorocește copii, în fiecare zi în care e la serviciu.

Fiica mea nu e un caz grav. Mânuța ei e strâmbă, dar norocul ei e că e mică și există șansa să se refacă, pe măsură ce crește. Dar prin experiențe ca a noastră nu ar trebui să treacă niciun părinte, din cauza unui „doctor”.

Radiografia din imagine e de la externare.

Oasele nu au fost puse la loc cum trebuie; cu toate astea, nu s-a cerut un control sau o altă intervenție, ci doar schimbarea ghipsului, după 3 săptămâni.

Mai multe detalii despre ce s-a întâmplat, dar și despre istoricul individului, găsiți în articolul din Libertatea (link AICI).

Eu vreau doar să mai spun că mă încearcă un sentiment groaznic de vinovăție că am crezut în sistem, că nu m-am îndoit o clipă că, la Cluj, fiica mea va primi cel mai bun tratament; că, atunci când Paula mi-a spus că singura interacțiune cu medicul a fost la externare – când i-a încuiat ușa în nas – am încercat s-o liniștesc găsindu-i scuze medicului, în loc să aflu cine e și să mă duc să-i… pup o mână. – este mesajul lui Andrei Dăscălescu

PUBLICITATE