Exercițiu militar la Piatra-Neamț! Participă Armata, SRI, STS și MAI

Miercuri, 14 iunie, începând cu ora 10.00, în Poligonul „Dealul Vulpii” se va desfăşura exerciţiul de cooperare inter-instituţională între structurile aparţinând M.Ap.N. (Batalionul 634 Infanterie ,,Mareşal Józef Piłsudski”, Centrul Militar Judeţean Neamţ), S.R.I. (Direcţia Regională de Informaţii Moldova Nord), S.T.S. (Direcţia Judeţeană de Telecomunicaţii Speciale Neamţ) şi M.A.I. (Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ) din garnizoana Piatra Neamţ, privind acţiunea comună şi reacţia la un eveniment/incident.

Scopul exerciţiului este perfecţionarea, antrenarea şi verificarea acţiunilor structurilor din Sistemul Naţional de Apărare din localitatea Piatra-Neamţ, în organizarea şi conducerea intervenţiei cu forţe proprii pentru îndeplinirea sarcinilor specifice.

Pentru a evita aglomerarea traficului rutier, precum şi pentru a nu produce panică în rândul populaţiei, deplasarea autospecialelor implicate în exerciţiu se va efectua pe următoul traseu: Batalionul 634 Infanterie ,,Mareşal Józef Piłsudski” – Strada Izvoare – Poligonul ,,Dealul Vulpii”.

PUBLICITATE