Evenimentele Facebook 14-16 august in Neamt

VINERI 14 august

Salvăm Dacia!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vineri, ora 18:00, la Cinema Dacia (Piața Ştefan cel Mare, nr. 14, Piatra Neamț) – Filmul Câinele Japonez

 

Yoga în aer liber

Vineri, ora 19:00, La Caiace

Adriana Gheorghiu Ocneanu si Cosmin-Constantin Cobuz te asteapta vineri, 14 August, incepand cu ora 19:00 la o noua intalnire cu starea de bine si relaxarea.

 

Hot Summer Karaoke

Vineri, ora 22:00, in Club Tonique Piatra Neamt (Bulevardul Republici, Nr. 13, Piatra Neamț)

Club Tonique te provoaca la cantat!
Ia-ti prietenii si vino in fiecare joi si vineri la o seara speciala de karaoke. Va asteapta muzica buna, cele mai fresh retete, distractie garantata si numeroase surprize.
Rezervari – 0233213388

 

 

SAMBATA, 15 august

ZIUA MARINEI

Sambata, ora 10:00, in Bicaz, Neamt, Romania

În fiecare an pe data de 15 august, se sărbătorește ZIUA MARINEI în Portul Bicaz, unicul port nemaritim din țară, de la ”Marea dintre munți”, asa cum este denumit Lacul Izvoru Muntelui.
Evenimentul va începe la ora 10.00, iar de-a lungul întregii zile vor avea loc o serie de concursuri la care pot participa toți turiștii și localnicii amatori de distracții maritime: concursuri de înot, bărci cu rame, bărci cu motor sau de hidrobiciclete şi nu în ultimul rând concursul de prins rațe pe lac care în fiecare an completează distracţia la acest eveniment.
Cu ocazia acestei sărbători vor avea loc după amiază mai multe spectacole organizate pe platoul din Portul Bicaz şi susţinute de artiști locali cu muzică populară și ușoară, iar seara se va încheia cu o discotecă în aer liber pentru tineretul prezent la eveniment.

 

Expoziţie Bărci Criber Nautics

Sambata, ora 10:00, in Port Bicaz (Bicaz, Neamt, Romania)

Vă aşteptăm cu drag începând de sâmbătă 15 august până duminică 30 august 2015, pentru a intra în contact direct cu ambarcaţiunile şi cu cei mai pasionati specialişti de bărci din România. Cu această ocazie toate ambarcaţiunile Criber Nautics vor beneficia de discounturi şi promoţii.
Evenimentul va debuta pe 15 august de ziua Marinei pe lacul Izvorul Muntelui, localitatea Bicaz, judeţul Neamţ (Port Bicaz), începând cu ora 10:00. Haideţi sa vorbim despre bărci!

 

Aniversarea a 111 ani de la infiintarea Parcului”Nicu Albu” Piatra Neamt

Sambata, ora 11:00, in Parcul Cozla

Aniversarea a 111 ani de la infiintarea Parcului „Nicu Albu”Piatra Neamt va fi deschisa de Primarul Municipiului Piatra Neamt, in prezenta autoritatilor locale,a unor personalitati ale vietii culturale la bustul lui Nicu N.Albu din parcul cu acelasi nume.
Va avea loc un program artistic cu formatii si interpreti de muzica usoara si populara si muzica de promenada.Copii vor beneficia de intrare gratuita ,de inghetata si de apa minerala oferite tot gratuit.

 

INTALNIRE PENTRU RUGACIUNE SI COMEMORAREA TUTUROR EROILOR NEAMULUI ROMANESC!

Sambata, ora 11:00, la Manastirea Petru Voda

Noi romanii vom supravietui, caci nu am ravnit niciodata mai mult decat a ne apara ceea ce este de drept al nostru, si da, spiritualitatea va salva si va duce la renasterea acestui popor prea des si prea aspru incercat, pentru ca cerul a inceput deja sa se limpezeasca deasupra noastra, pentru ca suntem suflete libere descinse din neamul Dacilor Liberi, neam de pelasgi neinfricati si intelepti…si, da, va fii un drum greu, insa, luati aminte neavenitilor, nu si imposibil!
”Nu te teme niciodata de umbre. Ele arata doar ca exista lumina in apropiere.”

 

WATER FIGHT – SUMMER FUN

Sambata, ora 16:00, La Caiace

Prea multă caniculă strică!!
Aşa că ia ce găseşti la îndemână, de la pistol cu apă la pungi, baloane cu apă, puşti cu apă, elefănţei :) sticle sau alte recipiente pe care le poţi umple şi haide SȂMBATA, 15 AUGUST, de la ORA 16.00, la Ponton Lacul Bâtca Doamnei sa ne răcorim un pic într-o bătaie cu apă! Ia-ţi colegii, şefii sau prietenii şi udă-i până le crapă smartphone-urile în buzunare! :))

 

Salvăm Dacia!

Sambata, ora 18:00, la Cinema Dacia (Piața Ştefan cel Mare, nr. 14, Piatra Neamț) – Filmul Funeralii fericite

 

Artist Lounge implineste 1 AN

Sambata, ora 20:00, in Artist Lounge (Str. P-ta. M. Kogalniceanu nr.2, 610018 Piatra Neamț)

Va asteptam in locatia noastra, sa sarbatorim aniversarea de 1 AN a restaurantului Artist Lounge. Vom sta la un pahar de vin roze acompaniat de platouri cu branzeturi fine. Vinul va fi pus la dispozitie de Cramele Atelier, de restul se vor ocupa bucatarii nostri iscusiti!
Va asteptam sa petrecem impreuna!

 

Duminica, 16 august

Salvăm Dacia!

Duminica, ora 16:00, la Cinema Dacia (Piața Ştefan cel Mare, nr. 14, Piatra Neamț) – Filmul Poveste de dragoste

Duminica, ora 18:00, la Cinema Dacia (Piața Ştefan cel Mare, nr. 14, Piatra Neamț) – Filmul Wild Tales

PUBLICITATE