Eveniment sportiv inedit găzduit luni, 4 decembrie, de Colegiul Național ”Gheorghe Asachi”

Cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilitați, Colegiul Național ”Gheorghe Asachi” din Piatra-Neamț va găzdui un eveniment sportiv inedit, organizat cu sprijinul Special Olympics România, ACS Supernova Neamț, ASPNS Luceafărul și Colegiul Național ”Gheorghe Asachi” Piatra-Neamț. – notează un comunicat al Fundației Motivation România

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Utilizatori de scaune rulante, sportivi ai echipei Motivation din regiunea Nord-Est vor face o demonstrație de baschet în scaun rulant luni, 4 decembrie 2017, ora 14:00, la sala de sport a Colegiului Național ”Gheorghe Asachi” din Piatra Neamț.
Alături de aceștia vor susține o demonstrație de fitness tinerii de la ASPNS Luceafărul din cadrul proiectului SOfit , implementat de Special Olympics Romania.

Evenimentul își propune să aducă  în atenția publicului abilitățile pe care le au persoanele cu dizabilități, să promoveze beneficiile sportului și să aducă împreună oameni uniți de aceeași pasiune pentru mișcare.

Spectatorii vor avea ocazia să asiste la un altfel de meci de baschet, în care driblingul și aruncarea la panou se execută diferit, dintr-un scaun rulant, dar aduc aceeași satisfacție echipei.

PUBLICITATE